Loading...

Adobe Premiere Elements 2022 (Windows/Mac)

65.90

SKU: Adobe Premiere Elements 2022 Tags: ,

Adobe Premiere Elements 2022 (Windows/Mac) on helppokäyttöinen ja monipuolinen videonmuokkausohjelmisto, joka on suunniteltu sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmille. Se tarjoaa käyttäjille ammattimaisia muokkaustyökaluja ja tehosteita yksinkertaisella käyttöliittymällä, joka sopii erinomaisesti aloittelijoille ja edistyneemmille käyttäjille. Premiere Elements 2022 sisältää uusia ominaisuuksia, kuten tekoälyä hyödyntäviä automaattisia optimointitoimintoja, paranneltuja äänenkorjaustyökaluja sekä laajennetun valikoiman siirtymiä ja tehosteita. Tämä ohjelmisto sopii erinomaisesti kotikäyttäjille, harrastajille ja pienille yrityksille, jotka haluavat luoda vaikuttavia videoita helposti ja nopeasti.

Varasto loppu

Adobe Premiere Elements 2022 - Vapauta luovuutesi ultimaattisella videonmuokkausohjelmistolla

Adobe Premiere Elements 2022 on uusin versio suositusta videonmuokkausohjelmistosta, joka on suunniteltu sekä Windows- että Mac-käyttäjille. Olet sitten aloittelija tai kokenut editori, Adobe Premiere Elements 2022 tarjoaa tehokkaita työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda ammattimaisen laadukkaita videoita vaivattomasti. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, opastettujen muokkausten ja tekoälyllä tehostettujen parannusten avulla tämä ohjelmisto sopii erinomaisesti raakamateriaalin muuntamiseen upeiksi tuotannoiksi mille tahansa alustalle. Tässä artikkelissa tutustumme Adobe Premiere Elements 2022:n avainominaisuuksiin, etuihin, järjestelmävaatimuksiin ja aktivointiprosessiin.

Pääominaisuudet

 • a. Tekoälyllä tehostettu muokkaus: Käyttää Adobe Sensei -tekoälyteknologiaa videoidesi analysoimiseen ja älykkäiden muokkausten automaattiseen soveltamiseen. Tähän sisältyy ominaisuuksia, kuten Auto Reframe, joka älykkäästi rajaa ja panoroi kuvaasi varmistaen, että tärkeimmät elementit pysyvät kuvan keskipisteessä.
 • b. Opastetut muokkaukset: Uusille videonmuokkaajille opastetut muokkaukset tarjoavat vaiheittaiset ohjeet vaikuttavien tehosteiden, kuten animoitujen päällystekstien, dynaamisten siirtymien ja värikorjauksen luomiseen.
 • c. Intuitiivinen käyttöliittymä: Ohjelmiston hyvin järjestetty käyttöliittymä yksinkertaistaa muokkausprosessia, jolloin voit helposti tuoda, järjestellä ja muokata materiaaliasi.
 • d. Tehosteet ja siirtymät: Elements 2022 sisältää laajan valikoiman valmiita tehosteita ja siirtymiä, joiden avulla voit lisätä videoihisi ammattimaisia kosketuksia.
 • e. Äänenmuokkaus: Ohjelmisto sisältää äänenmuokkaustyökaluja, joiden avulla voit tasapainottaa äänitasoja, poistaa ei-toivotut melut ja parantaa äänen selkeyttä.
 • f. Vie ja jaa: Elements 2022 tukee erilaisia vientiformaatteja ja -resoluutioita, joten voit jakaa videosi sosiaalisen median alustoilla, polttaa ne DVD-levyille tai viedä ne formaatteihin, jotka sopivat toistettaviksi eri laitteilla.

Edut

 • a. Monipuolisuus: Premiere Elements 2022 palvelee kaiken tasoisia käyttäjiä, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun niin aloittelijoille kuin kokeneillekin videonmuokkaajille.
 • b. Aikaa säästävät ominaisuudet: Tekoälyllä tehostettujen muokkaustyökalujen ja opastettujen muokkausten ansiosta ohjelmisto vähentää huomattavasti ammattimaisen laadun videoiden luomiseen tarvittavaa aikaa.
 • c. Ristiin käyttöjärjestelmien yhteensopivuus: Adobe Premiere Elements 2022 on saatavana sekä Windowsille että Macille, joten voit työskennellä saumattomasti eri laitteiden välillä.
 • d. Säännölliset päivitykset: Adobe päivittää ohjelmistojaan säännöllisesti varmistaakseen, että käyttäjät pääsevät käsiksi uusimpiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Järjestelmävaatimukset

Windows:

 • Suoritin: 2 GHz tai nopeampi prosessori, jossa on SSE2-tuki
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 tai 11 (vain 64-bittinen)
 • RAM: 4 GB (8 GB suositeltava)
 • Kiintolevytila: 7,4 GB asennusta varten
 • Näytön resoluutio: 1280×800

Mac:

 • Suoritin: Intel Core i5 tai i7 tai Apple M1
 • Käyttöjärjestelmä: macOS v10.15, v11 tai macOS v12
 • RAM: 8 GB
 • Kiintolevytila: 8 GB asennusta varten
 • Näytön resoluutio: 1280×800

Adobe Premiere Elements 2022:n aktivointi

Adobe Premiere Elements 2022:n ostamisen jälkeen saat tuoteavaimen, jonka sinun on syötettävä ohjelmiston asennusprosessin aikana. Noudata näitä vaiheita ohjelmiston aktivoimiseksi:

 • a. Lataa Adobe Premiere Elements 2022 -asennusohjelma Adoben verkkosivustolta.
 • b. Suorita asennusohjelma ja noudata näytön ohjeita.
 • c. Anna ostohetkellä saamasi tuoteavain, kun sitä pyydetään.
 • d. Kirjaudu sisään Adoben tunnuksellasi tai luo uusi, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
 • e. Kun asennus on valmis, käynnistä ohjelmisto ja aloita videoiden luominen.

Yhteenveto

Adobe Premiere Elements 2022 on erinomainen videonmuokkausohjelmisto kaiken tasoisille käyttäjille. Sen tekoälyllä tehostettujen muokkaustyökalujen, opastettujen muokkausten ja laajan tehoste- ja siirtymäkirjaston avulla voit luoda ammattimaisen laadukkaita videoita käyttämättä liikaa aikaa prosessiin. Ristiin käyttöjärjestelmien yhteensopivuus takaa saumattoman työskentelyn Windows- ja Mac-laitteiden välillä, ja Adoben säännölliset päivitykset pitävät sinut ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista ja parannuksista.

Kun täytät Windows- tai Mac-tietokoneesi järjestelmävaatimukset, voit nauttia Adobe Premiere Elements 2022:n täydestä potentiaalista. Aktivointiprosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen, mikä mahdollistaa videoiden muokkaamisen aloittamisen heti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Adobe Premiere Elements 2022 on tehokas, käyttäjäystävällinen ja monipuolinen videonmuokkausohjelmisto, jonka avulla voit vapauttaa luovuutesi ja tuottaa upeaa videosisältöä eri alustoille. Kokeile sitä ja vie videonmuokkaustaitosi uusiin korkeuksiin.

Lue lisää: Adobe Elements – kaksintaistelu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90