Loading...

Adobe Premiere Elements 2021 (Windows, Mac)

19.90

SKU: AD-PE-2021 Tags: ,

Adobe Premiere Elements 2021 (Windows, Mac) – Unleash your inner filmmaker with this user-friendly and powerful video editing software, designed for both beginners and experienced users. Create professional-looking videos effortlessly with intuitive editing tools, automated features, and step-by-step guidance. Compatible with Windows and Mac, Adobe Premiere Elements 2021 is your go-to solution for all your video editing needs.

Adobe Premiere Elements 2021: Vapauta luovuutesi Windowsilla ja Macilla

Adobe Premiere Elements 2021 on monipuolinen videoeditointiohjelma, joka on suunniteltu kaiken tasoisille käyttäjille, aloittelijoista ammattilaisiin. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, opastettuja muokkauksia ja tekoälyllä toimivia editointityökaluja, joiden avulla voit luoda näyttäviä, ammattilaatuisia videoita vaivattomasti. Ristiin käytettävyys Windows- ja Mac-käyttäjille tarkoittaa, että Adobe Premiere Elements 2021 takaa saumattoman muokkauskokemuksen laitteiden välillä.

Avaintoiminnot

 • a. Opastetut muokkaukset: Adobe Premiere Elements 2021 tarjoaa askel askeleelta ohjeita erilaisten muokkaustehtävien läpikäymiseen, jotta käyttäjät voivat oppia ja hallita ohjelmiston nopeasti. Opastettujen muokkausten avulla voit luoda dynaamisia aikaväli-videoita tai lisätä animoituja päällekkäisyyksiä, ja ne helpottavat muokkausprosessia sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.
 • b. Tekoälyllä toimivat muokkaustyökalut: Adoben tekoälyteknologia, Adobe Sensei, tukee useita Premiere Elements 2021:n muokkausominaisuuksia. Näihin työkaluihin kuuluvat Auto Reframe, joka älykkäästi uudelleen kehystää videosi eri kuvasuhteisiin sopivaksi, ja Smart Trim, joka automaattisesti tunnistaa ja poistaa ei-toivotut osiot leikkeistäsi.
 • c. Laaja valikoima tehosteita ja siirtymiä: Premiere Elements 2021 tarjoaa valtavan kirjaston videoefektejä, otsikoita ja siirtymiä, joiden avulla voit lisätä ammattimaisen kosketuksen videoihisi. Mukauta projektejasi ainutlaatuisilla ilmeillä, vintage-elokuvatyyleistä moderneihin värimäärittelyesiasetuksiin.
 • d. Äänieditointityökalut: Adobe Premiere Elements 2021 sisältää äänieditointityökaluja, joiden avulla voit parantaa videoidesi äänenlaatua. Säädä helposti äänenvoimakkuutta, poista taustamelua ja lisää ääniefektejä luodaksesi viimeistellyn lopputuotteen.
 • e. Vienti- ja jakamisvaihtoehdot: Kun olet valmis videoprojektisi kanssa, Premiere Elements 2021 tarjoaa useita vientivaihtoehtoja. Voit optimoida videosi toistoa varten tietyillä laitteilla tai alustoilla, kuten YouTubessa tai Vimeossa, tai polttaa projektisi DVD- tai Blu-ray-levylle.

Edut

 • a. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Adobe Premiere Elements 2021:ssä on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee ohjelmiston navigoinnista ja videoiden muokkaamisesta helppoa kaiken tasoisille käyttäjille.
 • b. Säännölliset päivitykset: Adobe päivittää jatkuvasti Premiere Elements -ohjelmaa, jotta sinulla on aina käytettävissäsi uusimmat ominaisuudet ja parannukset.
 • c. Ristiin käytettävyys: Sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmien tuki Premiere Elements 2021:ssä mahdollistaa saumattoman muokkauskokemuksen laitteiden välillä.
 • d. Kattava videoeditointiratkaisu: Adobe Premiere Elements 2021 on täydellinen videoeditointipaketti, joka vastaa sekä aloittelijoiden että ammattilaisten tarpeisiin tarjoamalla tehokkaita työkaluja ja ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat muokkausprosessia.

Järjestelmävaatimukset

Adobe Premiere Elements 2021:n ajamiseksi tietokoneellasi varmista, että täytät seuraavat järjestelmävaatimukset:

Windows:

 1. Suoritin: 2 GHz tai nopeampi, 64-bittinen tuki
 2. Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (64-bittinen) versio 1903 tai uudempi
 3. RAM: 8 GB (16 GB suositeltava)
 4. Kiintolevytila: 8 GB
 5. Näytön resoluutio: 1280 x 800
 6. Grafiikka: Intel, NVIDIA tai AMD GPU DirectX 12 -tuella

Mac:

 1. Suoritin: Intelin 6. sukupolven tai uudempi
 2. Käyttöjärjestelmä: macOS 10.14 – 11.0
 3. RAM: 8 GB (16 GB suositeltava)
 4. Kiintolevytila: 10 GB
 5. Näytön resoluutio: 1280 x 800

Adobe Premiere Elements 2021: aktivointi

Adobe Premiere Elements 2021:n aktivoiminen on helppoa. Ostaessasi ohjelmiston saat yksilöllisen tuoteavaimen tai lunastuskoodin. Lataa asennustiedosto Adoben verkkosivustolta, asenna ohjelmisto tietokoneellesi ja syötä tuoteavain tai lunastuskoodi pyydettäessä asennusprosessin aikana. Kun aktivointi on onnistunut, voit aloittaa Adobe Premiere Elements 2021:n käyttämisen luodaksesi ja muokataksesi videoprojektejasi.

Johtopäätös

Adobe Premiere Elements 2021 on erinomainen videoeditointiratkaisu kaiken tasoisille käyttäjille, ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka yksinkertaistavat muokkausprosessia. Opastettujen muokkausten, tekoälyllä toimivien muokkaustyökalujen ja ristiin käytettävyyden ansiosta Premiere Elements 2021 mahdollistaa ammattilaatuisen videoiden luomisen helposti. Olitpa sitten aloittelija, joka haluaa oppia videoeditointia, tai kokenut editori, joka etsii kattavaa editointipakettia, Adobe Premiere Elements 2021 on tehokas ja käyttäjäystävällinen vaihtoehto.

Adobe Elements -kaksintaistelu: Photoshop 2021 ja Premiere Elements 2021 rinnakkaisvertailu

Adobe Elements on käyttäjäystävällisten ohjelmistotuotteiden kokoelma, joka on erityisesti suunniteltu innokkaille harrastajille ja aloittelijoille, jotka haluavat tuottaa, muokata ja jakaa digitaalista sisältöä helposti. Sarja koostuu kahdesta pääohjelmasta: Adobe Photoshop Elements 2021, joka on suunnattu valokuvauksen harrastajille, ja Adobe Premiere Elements 2021, joka on tehty videonmuokkauksesta kiinnostuneille. Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan vertailun näiden kahden Adobe Elements -tuotteen välillä, jotta voit päättää, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Adobe Elements -tuotevalikoima pyrkii yksinkertaistamaan digitaalisen sisällön luomisen, parantamisen ja jakamisen prosessia henkilöille, joilla ei ehkä ole ammatillista kokemusta alalta. Adobe tunnetaan korkealaatuisten ja luotettavien ohjelmistojen kehittämisestä, ja Elements-sarja yhdistää parhaat Adoben asiantuntemuksen alueet tarjoten helpommin lähestyttävän ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Adobe Photoshop Elements 2021 keskittyy tarjoamaan intuitiivisen valokuvien muokkausalustan harrastajille, joiden avulla he voivat muokata kuviaan erilaisten työkalujen ja ominaisuuksien avulla. Perusasetuksista edistyneempiin muokkaustekniikoihin Photoshop Elements tarjoaa monipuolisen työskentelytilan, joka sopii monen tasoisille käyttäjille. Ohjelmisto pyrkii tekemään valokuvien muokkaamisesta saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen riippumatta käyttäjän asiantuntemuksesta. Jatka lukemista: Adobe Elements – kaksintaistelu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90