Loading...

Adobe Photoshop Elements 2021 (Windows, Mac)

60.00

SKU: Adobe Photoshop Elements 2021 Tags: ,

Adobe Photoshop Elements 2021 (Windows, Mac) on helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, joka on suunniteltu sekä Windows- että Mac-käyttäjille. Se tarjoaa tehokkaita työkaluja valokuvien muokkaamiseen, kuten automaattisia parannuksia, opastettuja muokkauksia ja luovia efektejä. Photoshop Elements 2021 sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille, jotka haluavat parantaa valokuviaan nopeasti ja helposti. Ohjelma sisältää myös monipuolisia järjestämisen ja jakamisen työkaluja, joiden avulla voit hallita valokuva-arkistoasi ja jakaa luomuksiasi perheen, ystävien tai sosiaalisen median kanssa.

Varasto loppu

Adobe Photoshop Elements 2021 (Windows, MAC) - Käyttäjäystävällinen kuvankäsittely tehokkailla työkaluilla

Adobe Photoshop Elements 2021 on kattava kuvankäsittelyohjelmisto, joka sopii kaikentasoisille käyttäjille aloittelijoista kokeneisiin valokuvaajiin. Tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat upeiden visuaalisten teosten luomista. Tässä artikkelissa tarkastelemme Adobe Photoshop Elements 2021:n tärkeimpiä ominaisuuksia, etuja, järjestelmävaatimuksia ja aktivointiprosessia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • a) Tekeälyä hyödyntävät muokkaustyökalut: Adobe Photoshop Elements 2021 sisältää tekoälyä hyödyntäviä ominaisuuksia, joiden avulla voit automatisoida monimutkaisia muokkaustehtäviä ja parantaa valokuviasi vain muutamalla napsautuksella. Näitä ovat automaattinen värien säätö, taivaan vaihto ja älykkäät valinnat.
 • b) Opastetut muokkaukset: Ohjelmisto tarjoaa askel-askeleelta eteneviä opastettuja muokkauksia niille käyttäjille, jotka ovat uusia kuvankäsittelyssä tai haluavat oppia uusia tekniikoita. Nämä opastetut tutoriaalit auttavat käyttäjiä suorittamaan erilaisia muokkaustehtäviä, kuten luomaan kaksoisvalotuksia tai lisäämään liikettä staattisiin kuviin.
 • c) Pikamuokkaus- ja asiantuntijatilat: Voit valita oman taitotason ja mieltymysten mukaan joko pikamuokkaus- tai asiantuntijatilan. Pikamuokkaustila tarjoaa yksinkertaisia muokkaustyökaluja perusmuokkauksiin, kun taas asiantuntijatila tarjoaa pääsyn monipuolisempiin ominaisuuksiin ja työkaluihin.
 • d) Yhdellä napsautuksella tehtävä aiheen valinta: Adobe Photoshop Elements 2021 tekee aiheiden valitsemisesta helppoa vain yhdellä napsautuksella, jolloin voit nopeasti tehdä muokkauksia, lisätä efektejä tai poistaa taustoja.
 • e) Sisäänrakennettu järjestäjä: Ohjelmistossa on sisäänrakennettu järjestäjä, jonka avulla voit helposti hallita ja löytää valokuviasi. Voit merkitä valokuviasi avainsanoilla, arvioinneilla ja muilla tavoilla, jotta kokoelmassi pysyy järjestäytyneenä ja helposti saatavilla.
 • f) Jakamis- ja vientivaihtoehdot: Adobe Photoshop Elements 2021 tarjoaa erilaisia tapoja jakaa ja viedä muokattuja valokuvia. Voit luoda dioesityksiä, kollaaseja ja tulostusvalmiita kuvia tai jakaa luomuksiasi sosiaalisen median alustoilla suoraan ohjelmistosta.

Edut

 • a) Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Adobe Photoshop Elements 2021 on suunniteltu selkeällä ja intuitiivisella käyttöliittymällä, joka helpottaa kaikentasoisille käyttäjille ohjelmiston käyttöä ja navigointia.
 • b) Kattava muokkausohjelmisto: Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman muokkaustyökaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat parantaa, retusoida ja muokata valokuviaan monin eri tavoin.
 • c) Ristiin käyttöjärjestelmien yhteensopivuus: Adobe Photoshop Elements 2021 on saatavilla sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmille, joten käyttäjät voivat nauttia sen tehokkaista ominaisuuksista suosimallaan alustalla.
 • d) Säännölliset päivitykset: Adobe päivittää jatkuvasti ohjelmistoa parantaakseen suorituskykyä, lisätäkseen uusia ominaisuuksia ja varmistaakseen yhteensopivuuden uusimpien käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa.
 • e) Edullinen hinnoittelu: Adobe Photoshop Elements 2021 on saatavilla kertaluonteisella ostohinnalla verrattuna tilauspohjaiseen Adobe Photoshop CC:hen, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon niille, jotka eivät tarvitse Creative Cloud -version tarjoamaa täyttä ominaisuusvalikoimaa.

Järjestelmävaatimukset

Windows:

 1. Suoritin: 2 GHz tai nopeampi (Intel tai AMD)
 2. Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (versio 1903 tai uudempi)
 3. RAM: 4 GB (8 GB suositeltava)
 4. Kiintolevytila: 7,4 GB
 5. Näytön tarkkuus: 1280×800

Mac:

 1. Suoritin: Intel Core i5 tai uudempi
 2. Käyttöjärjestelmä: macOS 10.14 – 10.15 tai macOS 11
 3. RAM: 8 GB
 4. Kiintolevytila: 8 GB
 5. Näytön tarkkuus: 1280×800

Aktivointi

Adobe Photoshop Elements 2021 -ohjelman aktivointi on helppoa seuraavilla vaiheilla:

 • a) Osta lisenssiavain
 • b) Lataa ja asenna Adobe Photoshop Elements 2021 -ohjelmisto Windows- tai Mac-tietietokoneellesi.
 • c) Käynnistä ohjelmisto ja syötä sarjanumero tai lisenssiavain, kun sitä pyydetään aktivointiprosessin aikana.
 • d) Noudata näytön ohjeita aktivoinnin viimeistelyyn ja varmista, että tietokoneesi on yhteydessä internettiin lisenssin tarkistamiseksi.

Johtopäätös

Adobe Photoshop Elements 2021 on monipuolinen ja tehokas kuvankäsittelyohjelmisto, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia eri taitotasoille sopivaksi. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, tekoälyä hyödyntävät muokkaustyökalut ja kattava muokkausvalikoima tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun kenelle tahansa, joka haluaa parantaa valokuviaan ja luoda vaikuttavia visuaalisia teoksia. Yhteensopiva sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmien kanssa, Adobe Photoshop Elements 2021 on edullinen ja saavutettava vaihtoehto niille, jotka haluavat hyödyntää Adoben alan johtavia kuvankäsittelytyökaluja ilman tilauksen sitoumuksia.

Adobe Elements - Kaksintaistelu

Adobe Elements on käyttäjäystävällisten ohjelmistotuotteiden kokoelma, joka on erityisesti suunniteltu innokkaille harrastajille ja aloittelijoille, jotka haluavat tuottaa, muokata ja jakaa digitaalista sisältöä helposti. Sarja koostuu kahdesta pääohjelmasta: Adobe Photoshop Elements 2021, joka on suunnattu valokuvauksen harrastajille, ja Adobe Premiere Elements 2021, joka on tehty videonmuokkauksesta kiinnostuneille. Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan vertailun näiden kahden Adobe Elements -tuotteen välillä, jotta voit päättää, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi. Jatka lukemista: Adobe Elements – kaksintaistelu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90