Sisällysluettelo

Adobe Elements -kaksintaistelu: Photoshop 2021 ja Premiere Elements 2021 rinnakkaisvertailu

Adobe Elements on käyttäjäystävällisten ohjelmistotuotteiden kokoelma, joka on erityisesti suunniteltu innokkaille harrastajille ja aloittelijoille, jotka haluavat tuottaa, muokata ja jakaa digitaalista sisältöä helposti. Sarja koostuu kahdesta pääohjelmasta: Adobe Photoshop Elements 2021, joka on suunnattu valokuvauksen harrastajille, ja Adobe Premiere Elements 2021, joka on tehty videonmuokkauksesta kiinnostuneille. Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan vertailun näiden kahden Adobe Elements -tuotteen välillä, jotta voit päättää, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Adobe Elements -tuotevalikoima pyrkii yksinkertaistamaan digitaalisen sisällön luomisen, parantamisen ja jakamisen prosessia henkilöille, joilla ei ehkä ole ammatillista kokemusta alalta. Adobe tunnetaan korkealaatuisten ja luotettavien ohjelmistojen kehittämisestä, ja Elements-sarja yhdistää parhaat Adoben asiantuntemuksen alueet tarjoten helpommin lähestyttävän ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Adobe Photoshop Elements 2021 keskittyy tarjoamaan intuitiivisen valokuvien muokkausalustan harrastajille, joiden avulla he voivat muokata kuviaan erilaisten työkalujen ja ominaisuuksien avulla. Perusasetuksista edistyneempiin muokkaustekniikoihin Photoshop Elements tarjoaa monipuolisen työskentelytilan, joka sopii monen tasoisille käyttäjille. Ohjelmisto pyrkii tekemään valokuvien muokkaamisesta saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen riippumatta käyttäjän asiantuntemuksesta.

Toisaalta Adobe Premiere Elements 2021 on omistettu videonmuokkauksen harrastajille ja tarjoaa kattavan työkaluvalikoiman videosisällön luomiseen ja jalostamiseen. Ohjelmisto helpottaa videoiden muokkausprosessia, jolloin käyttäjät voivat koota ja järjestellä leikkeitä, lisätä tehosteita ja siirtymiä sekä tuottaa ammattilaatuisia videoita. Premiere Elements on suunniteltu palvelemaan eri kokemustasojen käyttäjiä varmistaen käyttäjäystävällisen ja tehokkaan työnkulun.

Adobe Elements -sarja on arvokas resurssi niille, jotka haluavat tutustua valo- ja videokuvauksen maailmaan ilman monimutkaisten ammattilaisten ohjelmistojen aiheuttamaa hämmennystä. Vertailemalla Adobe Photoshop Elements 2021:ä ja Adobe Premiere Elements 2021:ä voit tehdä perustellun päätöksen siitä, kumpi tuote sopii parhaiten luoviin pyrkimyksiisi. Olitpa sitten intohimoinen valokuvaaja, videografi tai molempia, Adobe Elements -perhe tarjoaa räätälöidyn ratkaisun, joka auttaa sinua vapauttamaan luovuutesi ja jakamaan digitaaliset mestariteoksesi maailmalle.

Tässä artikkelissa tarjoamme rinnakkaisvertailun näistä kahdesta Adobe Elements -tuotteesta, jotta voit määrittää, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Adobe Elements -tuotteiden yleiskatsaus

Ennen vertailuun sukeltamista esittelemme lyhyesti kumpikin tuote:

 1. Adobe Photoshop Elements 2021: Tämä on yksinkertaistettu versio Adoben ammattilaisten käyttämästä valokuvien muokkausohjelmistosta, Photoshopista. Photoshop Elements tarjoaa tehokkaita, mutta käyttäjäystävällisiä työkaluja kuvien muokkaamiseen, järjestämiseen ja jakamiseen. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa kuviaan ilman täyden Photoshop-ohjelmiston monimutkaisuutta.
 2. Adobe Premiere Elements 2021: Tämä on yksinkertaistettu versio Adoben ammattilaisten käyttämästä videonmuokkausohjelmistosta, Premiere Prosta. Premiere Elements tarjoaa helppokäyttöisen alustan videoiden muokkaamiseen, luomiseen ja jakamiseen. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tuottaa korkealaatuisia videoita ilman täyden Premiere Pro -ohjelmiston jyrkkää oppimiskäyrää.

Nyt sukellamme vertailuun Adobe Photoshop Elements 2021:n ja Adobe Premiere Elements 2021:n välillä.

Käyttöliittymä

Molemmat Adobe Elements -tuotteet tarjoavat selkeän, aloittelijoille suunnatun käyttöliittymän. Kummassakin ohjelmistossa on kolme erillistä työtilaa: Pikakäsittely, Opastettu ja Asiantuntija. Pikakäsittely tarjoaa yksinkertaistetun muokkauskokemuksen perustyökaluilla ja ominaisuuksilla, kun taas Opastettu työtila tarjoaa askel askeleelta eteneviä ohjeita erilaisiin muokkaustehtäviin. Asiantuntija-työtila antaa käyttäjille pääsyn edistyneisiin työkaluihin ja ominaisuuksiin syvällisempää muokkausta varten.

Valokuvien muokkausominaisuudet

Kuten nimestä voi päätellä, Adobe Photoshop Elements 2021 on suunniteltu valokuvien muokkaamiseen. Se tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja kuvien parantamiseen, mukaan lukien:

 1. Perusasetukset: Photoshop Elements tarjoaa olennaiset työkalut valotuksen, kontrastin, värin ja terävyyden säätämiseen sekä kuvien rajaamiseen ja suoristamiseen.
 2. Kohteiden poisto ja kloonaus: Voit helposti poistaa ei-toivotut kohteet kuvistasi Spot Healing Brush -työkalulla tai Clone Stamp -työkalulla.
 3. Tasot ja naamiot: Työskentele tuhoamattomasti erillisillä tasoilla ja käytä naamioita säätöjen näkyvyyden hallitsemiseen.
 4. Teksti ja grafiikka: Lisää tekstiä, muotoja ja grafiikkaa kuviin ainutlaatuisten muotoilujen luomiseksi tai kuvien parantamiseksi.
 5. Suodattimet ja tehosteet: Käytä taiteellisia suodattimia ja tehosteita antamaan kuville erityisen ilmeen tai luomaan tietyn tunnelman.
 6. Automaattinen muokkaus: Photoshop Elements sisältää useita automatisoituja ominaisuuksia, kuten Smart Fix, Auto Selection ja Auto Creations, jotka voivat automaattisesti parantaa kuviasi tai luoda ainutlaatuisia sommitelmia vähällä vaivalla.

Videonmuokkausominaisuudet

Adobe Premiere Elements 2021 on puolestaan suunniteltu videoiden muokkaamiseen. Se tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja videoiden luomiseen ja parantamiseen, mukaan lukien:

 1. Perusvideonmuokkaus: Premiere Elements tarjoaa olennaiset työkalut videoleikkeiden leikkaamiseen, jakamiseen ja järjestämiseen aikajanalla sekä äänenvoimakkuuden säätämiseen ja äänen synkronointiin videon kanssa.
 2. Siirtymät ja tehosteet: Lisää ammattimaisen näköisiä siirtymiä ja tehosteita videoihisi luodaksesi sujuvia kohtauksenvaihtoja tai tehostaaksesi kuvamateriaalisi visuaalista vaikutusta.
 3. Otsikot ja teksti: Paranna videoitasi mukautettavilla otsikoilla, kuvateksteillä ja alaotsikoilla, joihin on saatavana monenlaisia fonttityylejä, värejä ja animaatioita.
 4. Värikorjaus ja -luokitus: Säädä videoidesi väritasapainoa, kylläisyyttä ja valotusta saavuttaaksesi johdonmukaisen ilmeen tai luodaksesi tietyn tunnelman.
  Äänieditointi: Premiere Elements sisältää työkaluja äänenvoimakkuuden säätämiseen, taustamusiikin lisäämiseen ja äänitehosteiden käyttämiseen videoidesi äänenlaadun parantamiseksi.
 5. Automaattinen muokkaus: Premiere Elements sisältää automaattisia muokkausvaihtoehtoja, kuten Instant Movie, joka voi luoda hiotun videon muutamassa minuutissa automaattisesti soveltamalla teemoja, siirtymiä ja musiikkia valitsemiisi leikkeisiin.

Integraatio ja yhteensopivuus

Adobe Elements -tuotteisiin sisältyy useita vaihtoehtoja luomustesi jakamiseen ja viemiseen. Voit helposti jakaa valokuvia ja videoita suoraan sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, YouTube ja Vimeo, ohjelmiston sisältä. Lisäksi voit viedä projektejasi eri muodoissa, kuten JPEG, PNG ja GIF kuvatiedostoille sekä MP4, MOV ja AVI videotiedostoille.

Jakamis- ja vientivaihtoehdot

Adobe Elements products include a range of options for sharing and exporting your creations. You can easily share your photos and videos directly to social media platforms, such as Facebook, YouTube, and Vimeo, from within the software. Additionally, you can export your projects in various formats, including JPEG, PNG, and GIF for images, and MP4, MOV, and AVI for videos.

Järjestelmävaatimukset

Sekä Photoshop Elements 2021 että Premiere Elements 2021 -ohjelmistotuotteilla on samanlaiset järjestelmävaatimukset, mikä takaa, että voit ajaa molempia ohjelmistoja samalla tietokoneella ilman ongelmia. Jotkut vähimmäisjärjestelmävaatimukset sisältävät:

 1. Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (64-bittinen) tai macOS 10.14 tai uudempi
 2. Suoritin: 2 GHz tai nopeampi (Intel tai AMD) RAM: 8 GB (16 GB suositellaan 4K-muokkaukseen)
 3. Grafiikka: DirectX 12 tai OpenGL 3.3 -yhteensopiva (Windowsille) tai Metal-yhteensopiva (macOS:lle)
 4. Kiintolevytila: 7,4 GB molemmille sovelluksille

Hinta

Adobe Photoshop Elements 2021 ja Adobe Premiere Elements 2021 ovat saatavilla erikseen ostettavina tai pakettina. Kummankin ohjelmiston erillishinta on 99,99 dollaria, kun taas molempien tuotteiden yhteishinta on 149,99 dollaria. Tämä hinnoittelumalli antaa sinun valita tarpeitasi parhaiten vastaavan tuotteen tai säästää rahaa ostamalla molemmat, jos tarvitset sekä valokuva- että videomuokkausominaisuuksia.

Johtopäätös

Lopuksi, Adobe Photoshop Elements 2021 ja Premiere Elements 2021 ovat vankkoja, helposti lähestyttäviä Adobe Elements -ohjelmistoratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan aloittelijoiden ja keskitason käyttäjien vaatimuksia, jotka ovat innostuneita valokuvien ja videoiden muokkauksesta. Vaikka molemmilla Adobe Elements -tuotteilla on samanlainen käyttöliittymä ja integraatiomahdollisuudet, niillä on kumpikin erillinen joukko ominaisuuksia, jotka on räätälöity erityisiin muokkaustavoitteisiin.

Lopulta päätös Adobe Photoshop Elements 2021:n ja Premiere Elements 2021:n välillä riippuu yksilöllisistä Adobe Elements -tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Jos pääasiallinen kiinnostuksesi on valokuvien muokkaus, Photoshop Elements on ihanteellinen Adobe Elements -valinta. Toisaalta, jos videoiden muokkaus on pääasiallinen intohimosi, Premiere Elements on sopivampi Adobe Elements -vaihtoehto. Jos kuitenkin tarvitset sekä valokuva- että videomuokkausominaisuuksia, Adobe Elements -paketin hankkiminen voi tarjota kattavan, kustannustehokkaan ratkaisun kaikkiin luoviin vaatimuksiisi.

Adobe Elements -sarjan omaksuminen antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa luovaa potentiaaliasi, tutkia valokuvien ja videoiden muokkaamisen maailmoja ja tuottaa kiehtovaa digitaalista sisältöä. Olipa valintasi Photoshop Elements tai Premiere Elements, tai päätät hankkia koko Adobe Elements -paketin, nämä Adobe Elements -tuotteet tarjoavat erinomaisen alustan taitojesi hiomiseen ja luovuutesi ilmaisemiseen upeiden kuvien ja mukaansatempaavien kertomusten avulla.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailuVerkkokauppa